Головна Новини HI-tech гаджет Смарт-телевізори Xiaomi Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro з'являться у продажу в цьому місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Смарт-телевізори Xiaomi Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro з'являться у продажу в цьому місяці

На сьогоднішньому заході в Пекіні компанія Xiaomi анонсувала не тільки смартфони і "розумний" годинник, але і смарт-телевізори

5 листопада 2019, 16:11 comments3719
Поділіться публікацією:
Смарт-телевізори Xiaomi Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro з'являться у продажу в цьому місяці

Компанія Xiaomi офіційно представила смарт-телевизори Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro. Вони визнані найновітнішими моделями смарт-телевізорів від Xiaomi. Нові моделі телевізорів Mi будуть пропонуватися з діагоналлю екрана 55, 65 і 75 дюймів. Моделі Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro мають ряд особливостей і специфікацій, однак основні відмінності між двома моделями полягають у відсутності екрана Quantum Dot, технології згладжування руху MEMC і HDR 10 в непрофесійному варіанті.

У відповідності зі специфікаціями, Mi TV 5 Pro має екран OLED Quantum Dot з роздільною здатністю 4K (3840 x 2160 пікселів), який може забезпечити кольорову гаму NTSC до 108 відсотків, підтримку HDR10 і технологію MEMC. З іншого боку, екран Mi TV 5 з роздільною здатністю 4K (3 840 x 2160 пікселів) може забезпечити кольорову гаму NTSC до 85% і не підтримує MEMC або HDR10 +.

В інших специфікаціях Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro мають Amlogic T972 SoC, інтерфейс PatchWall і підтримують відтворення відео 8K. Телевізори також оснащені Wi-Fi 802.11 ac, трьома портами HDMI, двома портами USB, AV-входами, Bluetooth 4.2, чотирма мікрофонами, двома динаміками по 8 Вт і підтримкою голосового помічника Xiaomi.

Що стосується дизайну, Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro оснащені алюмінієвою рамою і мають безгвинтову конструкцію. Компанія відзначає, що обидва телевізори мають товщину всього 5,9 мм, а рамки на 47,1% тонші, ніж серія Mi TV 4.

Нарешті, Mi TV 5 має 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті, тоді як Mi TV 5 Pro поставляється з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті.

Компанія Xiaomi повідомляє, що 55-дюймові і 65-дюймові моделі Mi TV 5 та Mi TV 5 Pro надійдуть у продаж в Китаї з 11 листопада, а попередні замовлення розпочнуться вже сьогодні. Правда, не було сказано ні слова про випуск за межами Китаю.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi офіційно представила камерофон Mi CC9 Pro.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!