Головна Новини HI-tech гаджет Додаток Netflix не буде підтримуватися на старих смарт-телевізорах Samsung
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Netflix не буде підтримуватися на старих смарт-телевізорах Samsung

Фільми та серіали від Netflix більше не буде поставлятися на моделі смарт-телевізорів Samsung 2010 і 2011 років

7 листопада 2019, 16:35 comments5131
Поділіться публікацією:
Додаток Netflix не буде підтримуватися на старих смарт-телевізорах Samsung

Samsung оголосила, що Netflix більше не буде підтримуватися на деяких старих смарт-телевізорах компанії. З 1 грудня додаток Netflix більше не буде працювати на деяких моделях 2010 і 2011 років через "технічні обмеження".
Фільми та серіали, які надає Netflix, можна дивитися на "розумних" телевізорах, телевізійних приставках, потокових медіа-плеєрах і відео-консолях. Samsung повідомив на своїй сторінці підтримки: "Через технічні обмеження Netflix більше не буде підтримуватися на телевізорах 2010 і 2011 років, починаючи з 1 грудня 2019 року.
Компанія також повідомила, що якщо у користувачів є одна з названих моделей, то на екранах їх телевізорів може з'явитися повідомлення, що Netflix більше не буде доступний на цьому пристрої. Однак вони можуть дивитися фільми і серіали Netflix на своєму смарт-телевізорі, якщо підключать інший пристрій, який має доступ до Netflix на ньому.
Джим Мартін, редактор сайту технічних оглядів Tech Advisor, повідомив, що споживачі повинні перевірити, чи можна використовувати будь-які інші пристрої, якими вони володіють, для доступу до Netflix. Він додав, що люди, які хочуть отримувати доступ до потокових служб на своєму Smart TV, можуть підключити потокову карту.
Також компанія Roku оголосила список старих потокових моделей флешок, які більше не будуть підтримувати Netflix. Список включає Roku 2050X, Roku 2100X, Roku 2000C, Roku HD Player, Roku SD Player, Roku XR Player і Roku XD Player.
Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представила свою концепцію складного смартфона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!