Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Honor представила новий "розумний" годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Honor представила новий "розумний" годинник

В смарт-годиннику Watch Magic 2 використовується одночіпова платформа Kirin A1, обсяг оперативної пам'яті становить 32 МБ

27 листопада 2019, 11:50 comments2151
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Honor представила новий "розумний" годинник

Поряд зі смартфонами Honor V30 і V30 Pro суббренд компанії Huawei Honor представив новий "розумний" годинник — Watch Magic 2. На офіційному тизері новинка з'явилася тільки 25 листопада, а тепер розкриваються ключові характеристики.

Головне, що в годиннику використовується одночіпова платформа Kirin A1, як і в Huawei Watch GT 2. Об'єм оперативної пам'яті складає 32 МБ, об'єм внутрішньої флеш-пам'яті — 4 ГБ. Існує два варіанти моделей: базовий — з екраном AMOLED у форматі 42 мм і більш дорогою — з екраном AMOLED розміром 46 мм. В обох випадках для захисту використовується 2,5 D загартоване скло. Honor Watch Magic 2 оснащений Bluetooth з розширеним радіусом дії (до 150 м), багаторежимним NFC-модулем, GPS, пульсоксиметром і датчиком серцевого ритму. Є така функція, як "стрессометр", а також режим моніторингу апное уві сні.

Існує 13 видів фізичної активності і 15 варіантів вправ. Крім того, користувач може відстежувати фізичну активність і досягнення своїх близьких з допомогою фірмового додатка на смартфоні. Користувач також може здійснювати дзвінки через підключений смартфон і керувати музичним програвачем, який працює на ньому. Заявлена автономія Honor Watch Magic 2 становить до 14 днів, але це дуже сильно залежить від використання. Наприклад, при розмові по Bluetooth автономність становить всього 10 годин.

Новинка надійде в продаж 12 грудня за ціною від 155 до 200 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Китаї офіційно представлені смартфони Honor V30 і V30 Pro.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!