Головна Новини HI-tech гаджет Apple показали різдвяну рекламу
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple показали різдвяну рекламу

Саундтреком для ролика стала пісня Майкла Джаккіно

29 листопада 2019, 15:50 comments1565
Поділіться публікацією:
Apple показали різдвяну рекламу

Всесвітньовідома корпорація Apple не залишилася осторонь передноворічної метушні і також випустила святковий трихвилинний відеоролик. На цей раз техногіганти зворушили споживачів новим рекламним роликом під назвою "Сюрприз". Сюжет відео так і натякає глядачам: найкращий подарунок для близьких людей — новенький iPad.

Так, під трек Майкл Джаккіно показується сімейна історія: діти і онуки не залишили дідуся в самоті на Різдво. Сім'я вирушила в довгий переліт, під час якого дівчата часто бавляться, але їх батько знайшов вихід — дає їм iPad. Крім того, онуки вирішили зробити подарунок дідусеві, зробивши нарізку із сімейних фотографій. В колажі також були присутні фотографії з бабусею, за якою дуже сумує найстарший з роду. Варто зазначити, що підлітки показали сюрприз на iPad.

Також, напередодні різдвяних свят в офіційних онлайн-магазинах Apple з'явився розділ "Даруйте свято", в якому зібрані найпродуманіші тематичні подарунки.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Парижі відбулася щорічна урочиста церемонія, на якій відкрили вітрини Galeries Lafayette, присвячені Різдву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!