Головна Новини HI-tech гаджет Милі кульки-динаміки: італійський дизайнер придумав сонгболи
commentss НОВИНИ Всі новини

Милі кульки-динаміки: італійський дизайнер придумав сонгболи

Музику знову можна помацати

1 грудня 2019, 17:35 comments2345
Поділіться публікацією:
Милі кульки-динаміки: італійський дизайнер придумав сонгболи

Зараз для прослуховування музики кожен використовує стрімінгові сервіси та онлайн-плейлісти. А ось для тих, хто хоче знову відчути ритми на матеріальному носії італійського дизайнера П'єрпаоло Лаззаріні придумав сонгболи. Так, за допомогою трендового винаходу можна фізично доторкнутися до улюбленої пісні. Про це йдеться в офіційному блозі виробника.

Варто відзначити, що ці милі кульки-динаміки не потребують програвачів. Сонгбол є мініплеером і динаміком, зовні схожим на звичайну тверду кульку. Крім того, він дуже компактний, його діаметр становить усього 3 сантиметри. Також можна вибрати матеріали, з яких виконаний корпус: дерево, пластик або дорогоцінний метал.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 15 грудня з Швейцарії можна буде добиратися у Францію за допомогою метрополітену. Так, з Женеви в безліч міст Швейцарії і Франції ходитиме 45 поїздів, посадка на які відбуватиметься кожні десять хвилин. Передбачається, що завдяки метрополітену зменшаться затори на франко-швейцарському кордоні, яку щодня перетинають близько 650 тисяч автомобілів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!