Головна Новини HI-tech гаджет Китайський техно-гігант представив ноутбуки серії MateBook
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський техно-гігант представив ноутбуки серії MateBook

Китайська компанія Huawei анонсувала дві окремі моделі ноутбуків серії MateBook

11 грудня 2019, 15:43 comments2127
Поділіться публікацією:
Китайський техно-гігант представив ноутбуки серії MateBook

Компанія Huawei анонсувала свої ноутбуки MateBook D14 і D15, які оснащені процесорами AMD або Intel, а також дискретною відеокартою від NVIDIA. Це не єдина настроювана опція для цих ноутбуків. Вони можуть поставлятися або з Windows 10, або з ОС Linux, встановлених на певних SKU.

В даний час у серії MateBook є дві окремі моделі — D14 і D15. Основна відмінність між MateBook D14 і MateBook D15 полягає в загальному розмірі ноутбука, оскільки внутрішні компоненти кожного комп'ютера повністю настроюються.

Встановлений процесор може сильно розрізнятися, будь то Intel Core i5 — 10210U, Intel Core i7 — 20510U. Intel Core i5 — 10210U має чотири ядра і вісім потоків у яких є базова тактова частота 1,60 ГГц. Також ці процесори пропонують турбо тактову частоту 4,20 ГГц, споживаючи при цьому тільки до 25 Вт енергії. Intel Core i7 — 20510U пропонує більше ядер в порівнянні з версією Core i5, має шість ядер і дванадцять потоків, але забезпечує більш низьку базову тактову частоту, складову всього 1,10 ГГц. Турбо тактова частота яка складає 4,70 ГГц.

Обидві Intel-версії цих ноутбуків оснащені дискретною відеокартою NVIDIA GeForce MX250. Тест Notebookcheck показує загальну продуктивність карти, яка дозволяє грати в більшість сучасних ігор на низьких налаштуваннях зі швидкістю 720p і приблизно 50 кадрів в секунду. Версія AMD цього ноутбука буде використовувати власну внутрішню графіку Radeon Vega 8.

Пам'ять, яку пропонують ці ноутбуки, також настроювана: D14 має 8 ГБ або 16 ГБ пам'яті DDR4 разом з 512 ГБ PCIe SSD. Велика модель з серії MateBook D пропонує більше місця для зберігання, ніж версія D14, вона має 8 або 16 ГБ оперативної пам'яті. В цілому версія D15 має значно більше місця для зберігання, маючи завантажувальні диски, SSD на 256 ГБ і жорсткий диск на 1 ТБ.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei відкриє код доступу для HarmonyOS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!