Головна Новини HI-tech гаджет Смарт-окуляри Huawei VR Glass вийшли на ринок
commentss НОВИНИ Всі новини

Смарт-окуляри Huawei VR Glass вийшли на ринок

У продажу з'явилися смарт-окуляри Huawei з віртуальною реальністю

19 грудня 2019, 17:02 comments1757
Поділіться публікацією:
Смарт-окуляри Huawei VR Glass вийшли на ринок

23 жовтня компанія Huawei офіційно випустила окуляри Huawei VR Glass з віртуальною реальністю. Продукт був анонсований за ціною близько 430 доларів США за поточним обмінним курсом. Сьогодні ця гарнітура нарешті виходить на ринок. Крім того, вона отримала додаткові функції і деталі.

VR-скло Huawei важить всього 166 грамів при товщині системи лінз близько 26,6 мм. За словами компанії, це величезний стрибок у порівнянні з сучасними VR-гарнітурами з точки зору легкості. У склі Huawei VR використовується оптична система з ультракоротким фокусом, триступенева складна оптична лінія і високоточне калібрування з 5 пікселями. Окуляри можна відрегулювати для тих, хто страждає короткозорістю в діапазоні від 0 до 700 градусів. При цьому адаптивна відстань між зіницями становить від 55 до 71 мм. Гарнітура також має дихаючу тіньову маску, що робить її більш зручною для носіння і насолоди вмістом.

Інші важливі характеристики включають роздільну здатність екрану 3200 × 160 для PPI до 1058. Також є поле зору 90 градусів і змінна частота оновлення 70/90 Гц. Гарнітура підтримує тривимірні звукові ефекти, режим гігантського екрану IMAX і режим проекційного екрану мобільного телефону VR. У той же час, що стосується контенту, Huawei надасть 30000 годин відео VR, більше 100 ігор Mobile VR і тисячі ігор VR для комп'ютерів (ігри 6DoF).

Нагадаємо, що в першому кварталі 2019 року світові поставки стіна AR / VR збільшилися на 27,2% в річному обчисленні. Чи буде він продовжувати рости в 2020 році покаже час.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei планує побудувати власний завод в Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!