Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Apple випустить ігрову версію комп'ютера Mac
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple випустить ігрову версію комп'ютера Mac

Компанія Apple випустить ігрову версію Mac, але поки невідомо, чи буде це ноутбук або класичний ПК

26 грудня 2019, 13:17 comments1631
Поділіться публікацією:
Компанія Apple випустить ігрову версію комп'ютера Mac

Apple вже протоптала стежку в ігровий ринок, коли створила онлайн-сервіс Apple Arcade. Ходять чутки, що компанія планує розвивати успіх.

Сайт Patently Apple повідомляє, що компанія з Купертіно має намір випустити нову версію комп'ютера Mac. Вона буде націлена на аудиторію кіберспортсменів. Джерело не повідомляє подробиць про характеристики. Відомо лише, що його купівля обійдеться в $5 000. Також залишається невідомим, чи буде це класичний Mac у вигляді моноблока або Macbook зі збільшеним екраном.

За повідомленнями джерела, в процесі роботи над "ігровим Mac", компанія співпрацюватиме з заводом Quanta, постачальників мікросхем TSMC, виробником корпусів Hongzhun і компанією Kecheng, яка виробляє блоки живлення Delta і Lite-On, фабрикою проводів Liangwei та іншими фірмами.

Представити "ігровий Mac" повинні в червні 2020 року на конференції Worldwide Developers' Conference (WWDC). Apple вже освоїла ігрове направлення на мобільних пристроях. Тепер настав час для заняття старших платформ. За оцінками IDC, в третьому кварталі 2019 року реалізовано близько 10 млн ігрових настільних ПК і ноутбуків, що на 10,1% більше в порівнянні з третьою чвертю 2018-го року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple може створити власну мережу супутникового зв'язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!