Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Huawei збирається випустити навушники NovaBuds
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei збирається випустити навушники NovaBuds

Huawei подала заявку на нову торгову марку для своїх нових навушників NovaBuds

27 грудня 2019, 17:57 comments1606
Поділіться публікацією:
Компанія Huawei збирається випустити навушники NovaBuds

Згідно з новим звітом, виробник смартфонів Huawei подав заявку на нову торговельну марку для пристрою, що нагадує пару навушників синього кольору. Назва Huawei NovaBuds була зареєстрована в EUIPO (Бюро інтелектуальної власності Європейського Союзу) в категорії гарнітур.

Зокрема, додаток торгової марки Huawei NovaBuds включає в себе певні теги, такі як ігрова гарнітура з віртуальною реальністю, гарнітура для мобільного телефону, навушники-вкладиші і багато іншого. На даний момент заявка на товарний знак все ще знаходиться на розгляді. Очікується, що NovaBuds — дійсно бездротові навушники від китайського технологічного гіганта.

На жаль, додаткова інформація в даний момент невідома. Більш тонкі деталі, такі як дизайн та технічні характеристики, не були розкриті. Доведеться почекати офіційного оголошення, щоб дізнатися, чи це вихід для Huawei для захоплення популярного ринку бездротових навушників. В даний час Apple з її серією AirPods знаходиться на вершині категорії бездротових пристроїв, тому в найближчому майбутньому торгова марка NovaBuds може стати життєздатною альтернативою.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-окуляри Huawei VR Glass вийшли на ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!