Головна Новини HI-tech гаджет На компанію Apple подали в суд за порушення патенту
commentss НОВИНИ Всі новини

На компанію Apple подали в суд за порушення патенту

Лікар з Нью-Йорка подав в суд на компанію Apple через його патент на метод виявлення нерегулярного серцебиття

30 грудня 2019, 12:41 comments1573
Поділіться публікацією:
На компанію Apple подали в суд за порушення патенту

Кардіолог з Нью-Йоркського університету стверджує, що Apple Watch використовує запатентований винахід для моніторингу серцебиття і хоче отримати компенсацію.

Доктор Джозеф Візель, який викладає в Медичній школі Нью-Йоркського університету, подав позов проти технологічного гіганта у федеральний суд в Брукліні. Візель стверджує, що Apple Watch порушує його патент на метод виявлення нерегулярного серцебиття.

Apple просуває функцію в "розумному" годиннику, яка може вимірювати частоту серцевих скорочень користувача і може надавати повідомлення про нерегулярний пульс. Бізнес-сегмент, який включає в себе Apple Watch, Apple TV і навушники Beats, є найбільш швидкозростаючою категорією компанії і приніс більше 24 мільярдів доларів продажів у фінансовому році, який закінчився у вересні.

rPewKx_YavAu0nqbLX1m1YUD1.jpeg

Візель сказав, що його винахід охопив "новаторські етапи" у виявленні миготливої аритмії шляхом моніторингу "нерегулярних ритмів пульсу з послідовності часових інтервалів". Він сказав, що вперше зв'язався з Apple у вересні 2017 року, надавши каліфорнійській компанії з Купертіно детальну інформацію про патент. Apple "відмовилася сумлінно вести переговори, щоб уникнути цього судового позову", стверджує Візель. Він хоче, щоб суд зобов'язав Apple виплатити йому гонорари. Крім того, від вимагає заборонити компанії використовувати його винахід без дозволу.

Як повідомляло видання "Коментарі", британець отримав умовний термін за спробу шантажувати Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!