Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Bosch представила нову розробку для смарт-окулярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Bosch представила нову розробку для смарт-окулярів

Нове рішення компанії Bosch дозволить створювати більш легкі і більш стильні смарт-окуляри

2 січня 2020, 14:02 comments1490
Поділіться публікацією:
Компанія Bosch представила нову розробку для смарт-окулярів

Компанія Bosch нещодавно анонсувала Smartglasses Light Drive, нове готове до використання рішення для виробників пристроїв. Воно дозволить їм створювати менші, більш легкі і більш стильні смарт-окуляри. Рішення Bosch Smartglasses Light Drive також буде працювати з вигнутими і коригуючими лінзами. Прозорість протягом всього дня, менший розмір на 30% порівняно з іншими смарт-окулярами, вага менше 10 грамів і здатність доставляти яскраві зображення навіть під прямими сонячними променями — це лише частина основних переваг Smartglasses Light Drive.

На відміну від Microsoft HoloLens, це нове рішення від Bosch — це просто розширення дисплея смартфона або "розумного" годинника. Користувач може використовувати ці смарт-окуляри для наступних цілей: оперативна інформація по гучномовному зв'язку в мінімалістському форматі; навігація, дзвінки і повідомлення; будильники, нагадування календаря; платформи обміну повідомленнями, такі як WhatsApp і WeChat; щоденна інформація на основі нотаток, наприклад, список справ і список покупок; конфіденційність, тільки для очей користувача, невидима для інших.

Світловий накопичувач складається з технологічного стека оптичних, обчислювальних і сенсорних компонентів Bosch. Оптичні системи включають в себе дзеркала мікроелектромеханічну системи (MEMS) з контролером ASIC, які точно направляють малопотужний промінь світла в око користувача.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-окуляри Huawei VR Glass вийшли на ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!