Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Samsung представить "розумний" холодильник Family Hub
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung представить "розумний" холодильник Family Hub

Компанія Samsung представить холодильник, який може сам запропонувати необхідні продукти

3 січня 2020, 13:11 comments2222
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung представить "розумний" холодильник Family Hub

Компанії Samsung і LG представлять в цьому році холодильники з додатковими можливостями штучного інтелекту на виставці CES 2020. В останньому випуску  холодильники Samsung Family Hub і LG InstaView ThinQ оснащені AI-камерами, що дозволяють ідентифікувати їжу. Ідея полягає в тому, що камери можуть сканувати те, що знаходиться всередині, і повідомляти про те, чого їм не вистачає. Вони навіть можуть пропнувати страви на основі інгредієнтів, які у них є.

"Розумний" холодильник Samsung Family Hub був вперше представлений на CES 2016, і з тих пір компанія випускає оновлені ітерації з підтримкою Bixby, інтеграцією SmartThings і колонками AKG. В останній версії додані оновлення програмного забезпечення, що дозволяють розпізнавати зображення в AI його камерах Inside View.

Раніше камери дозволяли користувачам бачити те, що у них в холодильниках, зі своїх смартфонів. Це корисна функція, якщо ви опинилися в продуктовому магазині і не можете згадати, що вам потрібно, щоб запастися. Передбачається, що з оновленнями з підтримкою AI Family Hub самостійно підготує для вас ці рекомендації, визначаючи, яких інгредієнтів у вас не вистачає.

Оновлення програмного забезпечення також включають в себе покращене планування харчування з допомогою Whisk, технологічного стартапу Samsung, придбаного в минулому році. Whisk дозволяє користувачам планувати харчування на строк до тижня, а потім створює "розумні" списки покупок з використанням інгредієнтів, які застосовуються до кількох рецептів.

LG демонструє дві моделі своїх холодильників InstaView, кожна з яких оснащена 22-дюймовим дисплеєм, який може стати прозорим, щоб користувачі могли бачити, що знаходиться всередині, не відкриваючи двері і не випускаючи холодне повітря.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung створила штучного людини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!