Головна Новини HI-tech гаджет Виставка CES 2020: представлено перший у світі гнучкий ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Виставка CES 2020: представлено перший у світі гнучкий ноутбук

Компанія Lenovo створила перший в світі ноутбук з гнучким екраном

9 січня 2020, 16:00 comments2643
Поділіться публікацією:
Виставка CES 2020: представлено перший у світі гнучкий ноутбук

Компанія Lenovo представила перший в світі ноутбук з гнучким екраном ThinkPad X1 Fold. До цього часу існували лише мобільні телефони в гнучкому форматі, але CES 2020 відзначає появу гнучких дисплеїв в сегментах ПК.

Lenovo ThinkPad X1 Fold поставляється з 13,3-дюймовим Full HD 4:3 гнучким OLED-дисплеєм. Lenovo ThinkPad X1 Fold зібраний з комбінації легких сплавів і вуглецевого волокна і вкритий розкішним шкіряним фоліо-чохлом. Він забезпечить довговічність і надійність, які користувачі очікують від будь-якого ThinkPad.

Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Fold Always Connected завжди оснащений процесорами серії Intel Core з технологією Intel Hybrid. Спочатку ThinkPad X1 Fold буде доступний з ОС Windows 10. В майбутньому компанія планує випустити ноутбук з Windows 10x, коли ця операційна система стане офіційною для роботи з планшетами.

Що стосується зв'язку, то Lenovo ThinkPad X1 Fold поставляється з додатковим варіантом підключення 5G. Важить ноутбук всього один кілограм. Також є можливість підключити повнорозмірну клавіатуру, мишу і другий дисплей через USB Type-C. Пристрій також можна розмістити на додатковій підставці ThinkPad X1 Fold Stand в портретному або альбомному режимі.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Lenovo випустить свій перший ігровий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!