Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Realme представить свій перший фітнес-браслет
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Realme представить свій перший фітнес-браслет

Стали відомі характеристики першого фітнес-браслету Realme

10 січня 2020, 14:08 comments1851
Поділіться публікацією:
Компанія Realme представить свій перший фітнес-браслет

Компанія Realme готує до запуску свій перший фітнес-браслет. Генеральний директор Realme Мадхав Сет продемонстрував його на сцені під час недавньої презентації в Індії. Тим не менше, основна інформація про нього поки відома тільки з тизера.

Тизер повідомляє, що майбутній фітнес-браслет Realme буде доступний у варіанті жовтого кольору. Аналогічно Honor Band 5 та Mi Band 4, фітнес-трекер Realme може також мати AMOLED-дисплей. Він може запропонувати всі основні функції відстеження фітнесу, включаючи режим сну. Фітнес-браслет Realme може також запропонувати підтримку датчика серцевого ритму.

На даний момент невідомо, якими можуть бути особливості та технічні характеристики фітнес-браслета Realme. Очікується, що бренд представить свій перший "розумний" фітнес-браслет в першій половині цього року. Тизер також підтвердив, що Realme скоро випустить свій носимий фітнес-трекер в Індії.

1Y-eeonz85D-TY8KDwnbahVb2.jpg

Варто відзначити, що Realme не буде першим виробником смартфонів, який запустить фітнес-браслет в Індії. Ряд виробників смартфонів, включаючи Xiaomi, Honor, Lenovo, Intex і багато інших, випустили на ринок свої власні фітнес-браслети. Realme також, ймовірно, буде змагатися з Xiaomi Mi Band 4, щоб вийти на висококонкурентний ринок.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представила новий бюджетний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!