Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Sony представила новий тримач для камери
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony представила новий тримач для камери

Sony розробила тримач для камери з бездротовим руків'ям

15 січня 2020, 16:35 comments1521
Поділіться публікацією:








Компанія Sony представила новий тримач для камери

Компанія Sony представила компактне бездротове знімальне руків'я для своєї лінійки беззеркальних камер: Sony GP-VPT2BT. Ця ручка підключається до камери через Bluetooth, має вбудований штатив і кілька елементів управління для бездротової активації камери.

Щоб доповнити свою зростаючу лінійку беззеркальних камер, Sony представила GP-VPT2BT. Це бездротове руків'я для зйомки, яке використовується в якості невеликої підставки. Воно підключається до камери по бездротовому зв'язку через Bluetooth. Руків'я сумісне з різними камерами, включаючи Sony Alpha α9 II, α9, α7R IV, α7R III, α7 III, α6600, α6400, α6100 і RX100 VII і RX0 II.


Щоб прикріпити камеру до руків'я Sony GP-VPT2BT, є один гвинт 1/4 " -20, який користувач прикріплює до камери, повертаючи колесо. Під кріпленням камери знаходиться невеликий відкидний перемикач, який дозволяє швидко повернути камеру на 180 ° і увійти в "режим селфі". Нарешті, якщо ви хочете відрегулювати кут нахилу камери, на бічній поверхні руків'я є перемикач, завдяки якому користувач зможе нахиляти камеру вгору і вниз.

Sony стверджує, що її бездротова ручка захищена від пилу і вологи. На даний момент дуже мало інформації про батарею та очікуваний строк служби Sony GP-VPT2BT.

Як повідомляло видання "Коментарі", розробник відеоігор Sony переглядає свою стратегію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!