Головна Новини HI-tech гаджет Без допомоги поліції: українець повернув через додаток забутий в таксі iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Без допомоги поліції: українець повернув через додаток забутий в таксі iPhone

Вже через кілька днів чоловік почав отримувати повідомлення про спроби зламати Apple ID

18 січня 2020, 18:51 comments3221
Поділіться публікацією:
Без допомоги поліції: українець повернув через додаток забутий в таксі iPhone

Житель української столиці без допомоги правоохоронців повернув через додаток забутий в таксі смартфон. Як передає видання УНІАН, в новорічну ніч киянин скористався послугами таксі Uber, і після завершення поїздки виявив, що забув свій iPhone XS Max в салоні автомобіля. Тоді чоловік звернувся до водія за допомогою, однак той повідомив, що не знайшов смартфон в салоні свого авто. Пізніше з'ясувалося, що пристрій, залишений на сидінні таксі, намагалися продати через інтернет, на сайті OLX.

Зі слів власника телефону, на гаджеті була включена функція Find my iPhone, за допомогою якої вдалося відновити номер. А ось в поліцію, щоб скоріше знайти пристрій, киянин вирішив не звертатися. Через деякий час чоловік почав отримувати повідомлення про спроби зламати Apple ID: "Сам пароль, очевидно, вже розблокували, і намагалися стерти з нього мої дані. Неприємно розуміти, що купа твоєї інформації зараз знаходиться в руках не найприємнішої істоти", – поділився власник смартфона. Ще через день на пошту чоловіка надійшло повідомлення від невідомої жінки: "Ви телефон не втрачали?".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція зуміла знайти викрадений автомобіль за допомогою функції Find My iPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!