Головна Новини HI-tech гаджет Американський бренд анонсував бюджетні бездротові навушники
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський бренд анонсував бюджетні бездротові навушники

Навушники Noise Shot Neo оснащені інтуїтивно зрозумілим сенсорним управлінням, 9-міліметровими драйверами і забезпечують шість годин відтворення

21 січня 2020, 13:27 comments2599
Поділіться публікацією:
Американський бренд анонсував бюджетні бездротові навушники

Бренд Noise, відомий своїми носимими продуктами, оголосив про запуск своїх чергових бездротових навушників в Індії. Бездротові вкладиші, що отримали назву Noise Of Neo, продаються за ціною 2499 рупій.

Цікаво, що під час заходу Amazon Great Indian Sale користувачі можуть отримати бездротові навушники зі знижкою в 300 рупій. Бездротові навушники оснащені інтуїтивно зрозумілим сенсорним управлінням, за допомогою якого можна керувати музикою, гучністю, приймати і завершувати або відхиляти дзвінки, активувати персонального помічника і багато іншого. Навушники оснащені 9-міліметровими драйверами, які, за твердженням компанії, забезпечують насичений звук і глибокі баси.

Компанія стверджує, що бездротові навушники Noise Shot Neo забезпечують до шести годин відтворення. Вони також поставляються з зарядним чохлом на 400 мАч, який забезпечує додаткові 12 годин автономної роботи. Це означає, що з бездротовими навушниками можна отримати до 18 години резервного копіювання. Навушники мають сертифікат IPX5, що свідчить про їх водонепроникність. Вони поставляються з завантаженою опцією підключення Bluetooth 5.0.

Як повідомляло видання "Коментарі", Louis Vuitton випустив нові бездротові навушники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!