Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Apple розробляє унікальний скляний комп'ютер
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple розробляє унікальний скляний комп'ютер

Компанія Apple працює над комп'ютером з унікальними скляними екраном і клавіатурою

28 січня 2020, 17:30 comments1687
Поділіться публікацією:
Компанія Apple розробляє унікальний скляний комп'ютер

Компанія Apple подала заявку на патент на амбітний дизайн нового універсального комп'ютера, який об'єднує клавіатуру та екран в один зігнутий лист скла. Патентна заявка, прийнята компанією Patently, була подана у травні минулого року. Вона описує, як "масштаб" і "область відображення" комп'ютера, подібного iMac, можуть бути вбудовані в єдину безперервну поверхню.
Це досить яскравий дизайн з кількох причин. По-перше, кількість вигнутого скла набагато більша, ніж коли-небудь використовувала Apple в будь-якому зі своїх продуктів. Також цікаво спостерігати, що компанія думає про подальший розвиток універсального дизайну iMac, інтегруючи не тільки комп'ютер і дисплей, але також клавіатуру і сенсорну панель.

Apple змальовує досить амбітні концепції того, як буде працювати новий дизайн iMac. Найбільш цікавою є ідея про те, як можна підключити MacBook до пристрою. Ноутбук теоретично виводить свій екран на дисплей iMac, а клавіатура буде проходити через отвір в середині машини, щоб ви могли використовувати його як зазвичай. В іншому місці додаток пропонує, щоб його єдиний лист скла міг бути складений навпіл, щоб дозволити вам упакувати його, коли він не використовується.
Як повідомляло видання "Коментарі",
в браузері Apple виявили серйозну уразливість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!