Головна Новини HI-tech гаджет Перший смарт-годинник OPPO отримає датчик ЕКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший смарт-годинник OPPO отримає датчик ЕКГ

Компанія OPPO представить свої перші смарт-годинник з датчиком ЕКГ

30 січня 2020, 11:55 comments2386
Поділіться публікацією:
Перший смарт-годинник OPPO отримає датчик ЕКГ

За чутками, OPPO SmartWatch розробляє технологію вимірювання електрокардіограми (ЕКГ). Повідомляється, що "розумний" годинник пропонує моніторинг ЕКГ, аналогічний Apple Watch. На конференції Inno Day 2019 в Шеньчжені минулого місяця компанія OPPO оголосила про свої плани по випуску "розумного годинника, інтелектуальних бездротових навушників і обладнання 5G".

Китайський консультант повідомив на Weibo, що "розумні" годинник OPPO будуть мати можливість вимірювати EGC. Він також згадав, що "розумні" годинник будуть мати квадратний дизайн.

OPPO, безумовно, не буде першою компанією, яка представить "розумний" годинник з функцією вимірювання ЕКГ. У минулому році на ринку з'явилися різні гаджети з аналогічною функціональністю. Тенденція почалася з годинника Apple Watch Series 4, який мав функцію вимірювання ЕКГ. Вона була активована на ринках в минулому році. Apple Watch Series 5, Amazfit Verge 2 і Samsung Galaxy Active 2 також є трьома популярними моделями "розумних" годинників з підтримкою ЕКГ. При цьому OPPO з допомогою свого "розумного" годинника може розширити ринок і зробити вимірювання ЕКГ доступними для нових клієнтів.

itcbjDoUNSLMWqfBrSXrLLoj4.jpg

Віце-президент OPPO Брайан Шен в минулому році запропонував свою розробку "розумного" годинника і підкреслив переваги вибору прямокутного циферблата над круглим. Він сказав, що прямокутний циферблат забезпечує найкращий простір для перегляду контенту.

Інформація не уточнює деталі запуску "розумного" годинника OPPO. Однак китайська компанія на конференції Inno Day 2019 минулого місяця оголосила, що "розумний" годинник OPPO дебютує десь в першому кварталі цього року. Імовірно, деякі деталі щодо нової моделі SmartWatch будуть оголошені на MWC 2020 в наступному місяці.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представила унікальний дизайн майбутнього смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!