Головна Новини HI-tech гаджет У Samsung може з'явитися смартфон з округленим корпусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Samsung може з'явитися смартфон з округленим корпусом

Конструкція нового апарату Samsung передбачає наявність трисекційного дисплея

30 січня 2020, 17:07 comments1537
Поділіться публікацією:
У Samsung може з'явитися смартфон з округленим корпусом

Опис дуже незвичайного в конструктивному плані смартфона з'явився в документації Samsung. Про що повідомляє ресурс LetsGoDigital.  Інформація про апарат оприлюднена на сайтах Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) і Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO).

Як можна бачити на зображеннях, пристрій виконаний в моноблочному корпусі, у якого верхня і нижня частини мають округлені форми. Зовні смартфон дещо нагадує ігрову консоль Sony PlayStation Portable (PSP).

Конструкція нового апарату Samsung передбачає наявність трисекційного дисплея.  Основну частину фронтальної панелі займає екран традиційної прямокутної форми. В закруглених областях розташовуються допоміжні секції дисплея: тут можуть відображатися піктограми додатків, повідомлення, іконки статусу і інша корисна інформація.

Також користувачі зможуть налаштовувати вигляд додаткових секцій на свій розсуд. Передбачається, що це зробить взаємодію зі смартфоном більш комфортною, а також дозволить прискорити запуск найбільш часто використовуваних додатків. На жаль, поки не ясно, чи буде запропонована конструкція втілена в комерційних смартфонах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung представить новий флагманський смартфон зі стилусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!