Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung представить новий флагманський смартфон зі стилусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung представить новий флагманський смартфон зі стилусом

Новий складаний смартфон компанії Samsung буде мати підтримку стилуса

29 січня 2020, 15:59 comments2096
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung представить новий флагманський смартфон зі стилусом

Смартфон Samsung Galaxy Fold встановив тенденцію складних телефонів в галузі. Тепер, після запуску оригінального Fold, користувачі побачать Samsung Galaxy Z Flip наступному місяці. Але, згідно недавньому витоку, справжній наступник — Samsung Galaxy Fold 2 — також очікується в другому кварталі цього року.

За словами Макса Вайнбаха, тої ж людини, яка розповіла про майбутній Samsung Galaxy S20 +, телефон повинен з'явитися через деякий час після події Galaxy Unpacked, яка відбудеться 11 лютого. Як і слід було очікувати, у нового флагмана Samsung, буде безліч оновлень.

Відповідно з поточними стандартами, смартфон буде працювати на SoC Qualcomm Snapdragon 865, який буде підключений до модему X50 5G. Очікується, що складаний дисплей отримає 8-дюймову панель порівняно з 7,3-дюймовою панеллю, яка була встановлена на оригінальному Fold. Також, як і Samsung Galaxy Z Flip, дисплей буде використовувати ультратонке скло для підвищення довговічності.

Що стосується камери, Вайнбах повідомляє, що в телефоні буде встановлений датчик Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP, який ми вперше побачили на Xiaomi Mi Note 10 (Xiaomi Mi CC9 Pro). Очікується, що цей сенсор буде присутній на прийдешньому Samsung Galaxy S20 Ultra 5G.

Нарешті, на цей саме Samsung Galaxy Fold 2, як очікується, буде оснащений стилусом S Pen. Це досить цікаву подію, оскільки це може означати, що ми наближаємося до кінця знаменитої серії Galaxy Note.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представить смартфон з "режимом ноутбука".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!