Головна Новини HI-tech гаджет Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм

Samsung розробляє "розумний" динамік з гнучким дисплеєм, який покриває всю поверхню гаджета

4 лютого 2020, 11:57 comments2011
Поділіться публікацією:
Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм

Компанія Samsung, очевидно, працює над новим динаміком, який також має унікальний розкладний дисплей. Південнокорейський технологічний гігант запатентував зразки для унікального динаміка в корейському відомстві інтелектуальної власності.

Згідно з патентом, можна спостерігати схеми динаміків Samsung. Гаджет має гнучкий дисплей, який може покривати всю поверхню динаміка циліндричної форми, за винятком низькочастотного динаміка зверху. Дисплей також можна розгорнути і використовувати під кутом 180 градусів. Іншими словами, його можна розгорнути і випрямити, можливо, для кращого перегляду.

OHm91-EnBTbZW3IgQE5Nw3UXG.jpg

Свертываемый дисплей підтримується ззаду за допомогою шарнірного механізму, хоча неясно, чи є метод розгортання механізованим і автоматизованим чи вимагає введення даних користувачем. На жаль, більш дрібні деталі щодо динаміка, такі як його характеристики і роздыльна здатність дисплея, не були докладно описані в патенті. Але, можливо, це буде "розумний" динамік з голосовим асистентом Samsung Bixby.

На даний момент у Samsung ще не було комерційно доступних інтелектуальних колонок. Її Galaxy Home вже відкладається на два роки, але очікується, що Galaxy Home Mini з'явиться після події Unpacked, 12 лютого 2020 року. Хоча патент може означати, що Samsung може почати випуск продукту з цим конкретним дизайном, компанія ще належить підтвердити свій розвиток або, можливо, запуск в майбутньому.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Samsung може з'явитися смартфон з округленим корпусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!