Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила оригінальний чоловічий гаджет
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила оригінальний чоловічий гаджет

Електрична викрутка Xiaomi має режими ручної і електричної закрутки, а також захист від перегріву

5 лютого 2020, 11:15 comments2433
Поділіться публікацією:
Китайська компанія представила оригінальний чоловічий гаджет

Сьогодні Xiaomi Mijia оголосила, що запустила ручну електричну викрутку Mijia в краудфандінгу Xiaomi Mall / Xiaomi House 5 лютого. Вартість краудфандингу становить 18 доларів США, а роздрібна ціна складе 21 долар США.

З офіційних рекламних матеріалів видно, що форма електричної викрутки Mijia hand-in-one відрізняється від звичайної ручної або електричної викрутки. Зокрема, частина ручки довша і товща. Ручна електрична викрутка Mijia має вагу нетто 185 грам, використовує біт з легованої сталі S2 і має біт завдовжки 50 мм. Крім того, вона має інтегрований безгвинтовий дизайн з технологією пластика та УФ-фарби. Згідно з повідомленнями, ця електрична викрутка може повністю закрутити більш ніж на 180 гвинтів при повній зарядці.

Її електричний режим використовується для "швидкої збірки", в той час як ручний режим використовується для "ретельної закрутки". В електричному режимі ручна електрична викрутка Mijia має два ключа.

yctc1DfgFTGBVZppKw7Z4kdjx.jpg

Як електрична викрутка, цей продукт живиться від акумуляторної батареї ємністю 1500 маг. Ручна електрична викрутка Mijia використовує відрізну рукоятку, яка підтримує захист від перевантаження по струму, перенапруги, перегріву і короткого замикання під час зарядки. Коли рівень заряду батареї нижче 20%, натискання індикатора кнопки буде блимати протягом п'яти секунд.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила нову лампу для стерилізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!