Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія представила смарт-годинник для дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила смарт-годинник для дітей

Годинник WatchMeGo оснащений системою відстеження місця розташування, а також може відправляти і отримувати голосові повідомлення

11 лютого 2020, 15:34 comments1584
Поділіться публікацією:
Американська компанія представила смарт-годинник для дітей

Американська компанія Sprint презентувала "розумний" годинник WatchMeGo, який дозволяє батькам відслідковувати місцезнаходження своїх дітей.

За словами представників компанії, пристрій WatchMeGo призначений для дітей у віці від 4 до 12 років, які можуть бути не зовсім готові до власних смартфонів. Крім відстеження місця розташування дитини, годинник може відправляти і отримувати голосові і текстові повідомлення в додаток на смартфонах батьків. Батьки можуть налаштувати оповіщення, щоб бути в курсі, якщо дитина, що носить WatchMeGo, покидає "певну зону безпеки", наприклад, свою школу або район. У годинника також є кнопка SOS, яка буде відправляти негайні оповіщення батькам.

Для годинника WatchMeGo, який коштує 144 долара, потрібен тарифний план, який коштує близько 10 доларів в місяць. Він доступний на веб-сайті Sprint і в роздрібних магазинах. Годинник поставляється з додатком Kidomi, який включає в себе ігри та освітні програми для дітей. Вони оснащені циферблатом Gorilla Glass, акумулятором ємністю 400 маг і водостійким корпусом.

У конкурентів Sprint, Verizon і T-Mobile також є версії дитячих "розумних" годинників / трекерів з аналогічними функціями, хоча Sprint — найдешевший варіант. GizmoWatch від Verizon продається за 179 доларів, а годинник Timex Family Connect, що працюють у мережі T-Mobile, продаються за 192 долари.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia представить смарт-годинник з підтримкою eSIM.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!