Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія розробила шпигунський гаджет
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія розробила шпигунський гаджет

Новий гаджет Xiaomi допоможе уникнути небажаного прихованого спостереження

11 лютого 2020, 21:00 comments3456
Поділіться публікацією:
Китайська компанія розробила шпигунський гаджет

Конфіденційність є серйозною проблемою в цифрову епоху. Тепер можна розмістити шпигунську камеру в готельному номері або навіть в громадському туалеті і ділитися особистим контентом людей в Інтернеті з метою отримання прибутку. Це зробило важливим сканування приміщення на наявність прихованих камер. Одна з компаній екологічної мережі Xiaomi випустила багатофункціональний інфрачервоний детектор Smoovie. Гаджет коштує 14 доларів.

Багатофункціональний інфрачервоний детектор Smoovie поставляється з вбудованою мікросхемою тривимірного датчика вібрації. Датчик дуже чутливий, тому його можна використовувати як пристрій, що захищає від крадіжки і втрати. В цьому випадку користувачеві потрібно просто прикріпити його до цінного майна. Тоді гаджет вібрує і подає сигнал тривоги, щоб ефективно запобігти втраті предмета.

Інфрачервоний детектор оснащений літієвою батареєю 230 маг і підтримує зарядку через USB, що усуває необхідність частої заміни батареї. Батарея також довговічна, її можна використовувати безперервно протягом 24 годин від однієї зарядки в режимі детектора камери. Якщо пристрій переведено в режим тривоги, його можна використовувати безперервно протягом 72 годин.

При запуску функції інфрачервоного сканування, насамперед користувач має включити бічній вимикач живлення. Другим кроком є коротке натискання функціональної клавіші для входу в режим інфрачервоного сканування. При цьому очі повинні бути близько до вікна виявлення. На третьому кроці можна коротко натиснути функціональну клавішу, щоб налаштувати частоту мигання червоного індикатора або вимкнути його. Четвертий крок — це сканування навколишнього середовища та спостереження за червоною крапкою, щоб знайти підозрілі предмети.

Щоб увімкнути функцію відображення сигналу тривоги, необхідно включити бічну кнопку живлення, а потім натиснути і утримувати функціональну кнопку протягом 2 секунд, щоб увійти в режим тривоги. Натискання на 2 секунди також призводить до переходу у сплячий режим.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi офіційно згортає продаж популярного смартфону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!