Головна Новини HI-tech гаджет Sony представила пульт управління з вбудованою акустикою
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony представила пульт управління з вбудованою акустикою

Пульт управління з бездротовим динаміком дасть можливість слухати телепередачі в будь-якій частині будинку

13 лютого 2020, 14:10 comments1560
Поділіться публікацією:
Sony представила пульт управління з вбудованою акустикою

Компанія Sony Japan представила незвичайний новий продукт, який поєднує в собі великий бездротовий динамік з нетиповим телевізійним пультом дистанційного керування. Пристрій дозволяє користувачам слухати телевізійний контент незалежно від того, де вони знаходяться в будинку; вбудовані елементи керування виключають необхідність носити пульт поряд з динаміком. Пристрій буде особливо корисно для літніх людей.

Sony описує свій новий динамік SRS-LSR200 як зручний спосіб прослуховування телевізора, коли користувач не поруч з ним. Наприклад, якщо йому необхідно помити посуд або розвісити білизну. Динамік можна підключити до телевізора і носити з собою куди завгодно, якщо ви не хочете нічого пропустити. Вбудований пульт дистанційного керування дозволяє користувачеві налаштовувати телевізор, навіть якщо він знаходиться в іншій кімнаті; наприклад, є ручка для регулювання гучності телевізора. Пульт дистанційного керування також має цифрові клавіші для входу на потрібний канал, кнопки каналів для перемикання між станціями і багато іншого.

Кожен динамік, вбудований у пристрій, злегка нахилений вгору, завдяки чому звук спрямовується на користувача з положення динаміка на столі або тумбочці. Динамік має 2,4 ГГц бездротове з'єднання; звук телевізора може виводитися через портативний динамік і його власні вбудовані динаміки, щоб люди в двох різних кімнатах могли чути контент.

SRS-LSR200 також захищений від бризок, що дуже зручно, якщо динамік використовується при митті посуду. Модель має вбудований динамік, який забезпечує до 13 годин автономної роботи; для зарядки акумулятора потрібно близько трьох годин. Динамік можна замовити в Японії приблизно за 180 доларів США, але неясно, чи планує компанія випустити продукт на міжнародному рівні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony зареєструвала PlayStation 5 за межами Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!