Власники Apple Watch зможуть відповідати на дзвінки стисненням кулака

Завдяки новій функції, "розумний" годинник від Apple зможе зчитувати рухи руки, як командний жест

"Розумний" годинник від Apple отримає нову функцію, завдяки якій він зможе зчитувати рухи руки, такі як стиснутий кулак, як командний жест. Нова функція жестів ще не включена ні в одну ітерацію серії Apple Watch Series і досі є патентом. Нова функція також може прискорити роботу користувачів.

Згідно з патентом, нова функція застосовується до браслету "розумного" годинника і визначає рух м'язів зап'ястя його власника. Залежно від руху зап'ястя, Apple Watch будуть реагувати з допомогою функції пристрою.

Як видно зі звіту Patently Apple, приклад, показаний в патенті, являє собою стиснений кулак, використовуваний для відповіді на виклик замість того, щоб натискати на зелену кнопку на екрані. Ця функція є новою для "розумного" годинника, оскільки більшість виробників часто використовують дисплей "розумного" годинника для активації функцій для користувачів.

Застосування цієї функції зчитування м'язів зап'ястя може потенційно змінити схему управління Apple Watch. Поки що ні Apple і ні комусь з конкурентів компаниії ще не вдалося повністю реалізувати функцію розпізнавання руху на ремінці годинника. Ця функція може бути представлена на майбутній події Apple в березні або стати частиною анонсу Всесвітньої конференції розробників в червні.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Apple отримає бічній сканер Touch ID.