Головна Новини HI-tech гаджет Xiaomi представила підставку для моніторів з дезінфекційною лампою
commentss НОВИНИ Всі новини

Xiaomi представила підставку для моніторів з дезінфекційною лампою

Компанія Xiaomi поповнила свою колекцію ламп для дезінфекції новою оригінальної моделлю

21 лютого 2020, 16:17 comments2117
Поділіться публікацією:
Xiaomi представила підставку для моніторів з дезінфекційною лампою

Після початку епідемії COVID-19 в Китаї, яка завдала серйозної шкоди соціально-економічної діяльності, продажі пристроїв для лицьової маски і стерилізації різко зросли. Останнім часом в Xiaomi Youpin з'явилося кілька ламп для стерилізації. Остання — це настільна підставка для монітора з настільною лампою для стерилізації. Гаджет, названий Lego S6 Pro, поставляється за доступною ціною 999 юанів.

Гаджет складається з підставки і настільної стійки для зберігання з УФ-дезінфекцією. Лампа для стерилізації ультрафіолетовим випромінюванням вбудована в нижню частину, щоб забезпечити 10-хвилинну функцію стерилізації по таймеру. Вона використовує ультрафіолетові промені з високою ефективністю стерилізації, дезінфекції та сильною здатністю, яка може заважати реплікації вірусної РНК і інактивувати її білки, тим самим вбиваючи бактерії і мікроорганізми.

Y3pH5ahwZI8UZAXRZYLrNgh2i.jpg

Коли користувачеві потрібна дезінфекція, йому потрібно лише помістити предмети в зону, покриту світлом УФ-лампи та натиснути перемикач. Ультрафіолетова лампа автоматично вимкнеться через 10 хвилин, що дуже зручно.

На додачу до УФ-дезінфекції, є також полиця і стелаж для зберігання, які можуть підняти дисплей на 13,5 см, дозволяючи користувачам переглядати дисплей на здоровому рівні, виправляючи неправильну поставу і зменшуючи навантаження на шийний відділ хребта.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Японії створили смартфон, який не дозволить робити оголені фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!