Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Lenovo оновила лінійку своїх ноутбуків
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Lenovo оновила лінійку своїх ноутбуків

Lenovo оновила лінійку ноутбуків ThinkPad, включаючи надання новітніх процесорів Intel і Wi-Fi 6

25 лютого 2020, 13:09 comments1836
Поділіться публікацією:
Компанія Lenovo оновила лінійку своїх ноутбуків

Світ технологій може страждати через відсутність конференцій з причини коронавіруса, але епідемія не заважає компаніям анонсувати нові продукти. Lenovo стала однією з них, оновивши лінійку ноутбуків ThinkPad.

Були представлені нові доповнення до серій ThinkPad T, X і L, які принесуть із собою довгоочікуване оновлення новітніх процесорів Intel і Wi-Fi 6. Для ряду моделей також передбачені більш яскраві варіанти відображення.

Насамперед, це ноутбуки ThinkPad T, які є найуспішнішою серією Lenovo ThinkPad і називаються "робочою конячкою преміум-класу". Нові апаратні функції в моделях T14, T14s і T15 включають процесори 10-го покоління Core i5, i7 і Intel vPro і дисплеї з роздільною здатністю до 4K з максимальною яскравістю 500 ніт. Lenovo також оновила всі ноутбуки до підключення Wi-Fi 6. Обидві моделі T14 і T15 включають графіку Nvidia GeForce MX330 з 2 ГБ виділеної пам'яті GDDR5.

Якщо серія T трохи ширше для ваших потреб, але ви хочете подібний набір функцій, то Lenovo оновила серію X, щоб заповнити цю нішу. Обидва ThinkPad X13 і X13 Yoga оснащені процесорами Core i5 і i7 аж до hexacore, Wi-Fi 6 і 13,3-дюймовим дисплеєм X13 з яскравістю до 500 ніт. На Yoga можна отримати панель 4K з яскравістю 400 ніт.

Нарешті, є серія L, яку Lenovo просуває в якості своєї лінійки ThinkPad, орієнтованої на вартість. В рамках цього оновлення Lenovo змінила дизайн серії L, щоб зробити його тоншим і легшим, додавши алюмінієву верхню кришку для 14-дюймових моделей. Тим не менш, ви отримуєте процесори Intel Core i3, i5 і i7 10-го покоління і Wi-Fi 6.

Всі нові моделі повинні з'явитися в другому кварталі цього року. Ціни на серію T і серію X стартують з 849 доларів, але ноутбуки серії L можна отримати всього за 649 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Lenovo випустить свій перший ігровий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!