Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Huawei представила планшет з 5G і стилусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei представила планшет з 5G і стилусом

Huawei анонсувала нову версію свого планшета під час спеціального заходу в Барселоні

25 лютого 2020, 15:00 comments1576
Поділіться публікацією:
Компанія Huawei представила планшет з 5G і стилусом

Сьогодні Huawei анонсувала оновлену версію планшета MatePad Pro: MatePad Pro 5G. Як і слід було очікувати, планшет здатний підключатися до мереж 5G. Однак, крім цього оновлення, планшет залишається в основному таким самим, як раніше. Процесор отримав невелике оновлення з Kirin 990 до Kirin 990 5G, який по суті такий же, але з доступом до 5G. Всі інші внутрішні характеристики, тим не менш, залишаються без змін. MatePad Pro 5G буде підключатися тільки до сполук з частотою менше 600 МГц, а не до mmWave.

MatePad Pro 5G коштує від 799 євро (~ 864 долара) за модель з 8 ГБ ОЗП / 256 ГБ і до 949 євро за варіант зберігання 512 ГБ. Версія MatePad Pro, відмінна від 5G, також вперше з'явиться на деяких ринках за межами Китаю. Планшет тільки з Wi-Fi коштує 549 євро (~ 593 долара) за 6 ГБ RAM / 128 ГБ ПЗУ.

Новий планшет має чохол для клавіатури і стилус (дубльований Huawei M-Pencil). Фактично, стилус, який здатний визначати 4096 рівнів тиску, заряджається, коли він магнітно прикріплений до верхньої частини планшета. На відміну від планшетів Samsung і Apple, в новому планшеті Huawei є виріз для 8-мегапіксельної камери f / 2.0. В іншому випадку користувач можете розраховувати на 10,8-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 2 560 x 1600 і співвідношенням екран / корпус 90%.

Пристрій в даний час доступний для попереднього замовлення в Китаї, починаючи з 469 доларів. Ціна може дійти до 640 доларів за варіант з підтримкою LTE 8 ГБ + 256 ГБ. Передбачається, що планшет не покине Китай до тих пір, поки Huawei не зможе запропонувати послуги Google для своїх нових продуктів.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Барселоні представили покращений складаний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!