Головна Новини HI-tech гаджет Домашні тварини голодували через збій "розумних" годівниць
commentss НОВИНИ Всі новини

Домашні тварини голодували через збій "розумних" годівниць

Користувачі в США і Великій Британії скаржилися, що їхні вихованці голодували більше тижня через збій "розумних" годівниць

26 лютого 2020, 10:46 comments1773
Поділіться публікацією:
Домашні тварини голодували через збій "розумних" годівниць

Власники пристроїв від компанії Petnet, призначених для роздачі корму домашнім тваринам, повідомляють, що їхні вихованці залишалися голодними через збій в системі, який тривав тиждень. Пристрої компанії Petnet дозволяють власникам планувати і контролювати годування через додаток для смартфона.

Один із власників домашніх тварин написав у Twitter: "Мій кіт голодував більше тижня". Були й інші скарги з боку користувачів на проблеми в роботі устаткування. "Мої три годівниці Gen2 постійно заїдають і не роздають їжу", — повідомив ще один клієнт. Деякі користувачі висловили полегшення з приводу того, що годівниці знову почали справно працювати після короткого періоду збоїв. Фірма зіткнулася з аналогічними проблемами в 2016 році.

Коли BBC зв'язався з Petnet за його оголошеною адресою електронної пошти, електронний лист повернувся з повідомленням про помилку доставки. У Petnet є два облікові записи в Twitter. Офіційна сторінка не функціонує з 30 серпня 2019 року, але в період з 14 по 21 лютого допоміжний акаунт опублікував чотири твіти про виниклі проблеми.

Компанія повідомила: "Ми розслідуємо збій системи, який може вплинути на клієнтів, що використовують SmartFeeder (2nd Gen). Заплановані автоматичні канали будуть як і раніше подаватися в потрібний час, хоча SmartFeeders будуть відображатися в автономному режимі. Приносимо вибачення за можливі незручності".

За даними Crunchbase, американська компанія Petnet отримала фінансування у розмірі 14,9 млн доларів з моменту свого заснування в грудні 2012 року. Майже 60% з 554 відгуків клієнтів, залишених на сайті в США, дали пристроям компанії рейтинг в одну або дві зірки.

Як повідомляло видання "Коментарі", перегляд серіалів може спровокувати небажане прослуховування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!