Головна Новини HI-tech гаджет OPPO представила "розумний" годинник з датчиком ЕКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

OPPO представила "розумний" годинник з датчиком ЕКГ

"Розумний" годинник OPPO оснащений гіперболоїдним OLED-дисплеєм, а також мікрофоном, який допоможе "спілкуватися" з годинником без допомоги смартфона

26 лютого 2020, 12:35 comments2170
Поділіться публікацією:
OPPO представила "розумний" годинник з датчиком ЕКГ

Чутки про "розумний" годинник OPPO вперше з'явилися під час заходу OPPO Inno Day в грудні. Нещодавно компанія також поділилася зображенням пристрою. Тепер у режимі онлайн з'явилося живе зображення "розумного" годинника OPPO. Очікується, що вони будуть запущені разом з OPPO Find X2 і Find X2 Pro 6 березня. Крім того, тепер їх можна бронювати в Китаї через додаток OPPO SmartWatch.

"Розумний" годинник OPPO оснащені гиперболоїдним OLED-дисплеєм, який згинається по краях. Пристрій відображається в меню налаштувань, в якому є такі функції, як багатофункціональна кнопка, батарея, пароль та інші. Також добре помітний силіконовий ремінець. Однак очікується, що годинник буде випущений у варіанті з шкіряним ремінцем. На правому краю можна побачити пристрій з двома плоскими кнопками. Ходять чутки, що він оснащений пульсометром з ЕКГ.

Але в цілому інформації про "розумний" годинник OPPO мало. Ще невідомо, чи буде пристрій працювати на платформі Android Wear. Хоча "розумний" годинник OPPO дуже схожий на Apple Watch, замість однієї заводної головки вони мають два ключа з отвором між ними. Це може бути мікрофон, який дозволить користувачам розмовляти зі своїм "розумним" годинником без допомоги смартфона OPPO.

На виставці Inno Day компанія представила тизер для майбутнього розумного годинника і "розумні" справжні бездротові навушники, які показали квадратний дисплей для годинника. З іншого боку, дійсно бездротові навушники нагадували Apple Airpods. Обидва ці пристрої планується запустити в першому кварталі 2020 року. Отже, обидва пристрої можуть дебютувати з серією OPPO Find X2 6 березня.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO запатентувала смартфон з сімома камерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!