Головна Новини HI-tech гаджет Створені перші електронні книги з кольоровими дисплеями
commentss НОВИНИ Всі новини

Створені перші електронні книги з кольоровими дисплеями

Китайці створили перший в світі зчитувач кольорових електронних чорнил, який здатний відображати тисячі кольорів

25 березня 2020, 10:48 comments2494
Поділіться публікацією:
Створені перші електронні книги з кольоровими дисплеями

Китайське додаток для читання iReader сьогодні оголосив про випуск першого в світі зчитувача кольорових електронних чорнил iReader C6. У ньому використовується друкарський кольоровий екран для електронних чорнил, що відображає 4096 кольорів.

iReader C6 оснащений чотирьохядерним високошвидкісним процесором і пам'яттю 16G, а також додає функцію прослуховування. iReader повідомив, що завершив масове виробництво свого першого продукту для електронних чорнил і нещодавно запустив його.

Завдяки новій технології кольорового друку у поєднанні з технологією електронного відображення паперу швидкість відгуку дисплея висока. З нього можна читати довго, як з чорно-білого електронного паперу, не пошкоджуючи очей. Колір дисплея м'який, з кращою оптичною якістю. Таким чином, друкований кольоровий електронний папір підходить для читання, навчання та професійного застосування і може бути використаний для виготовлення електронних книг або програм для електронних зошитів.

Згідно QYResearch, Китай став третім за величиною споживчим ринком у світі для читачів електронних книг. Дані показують, що в кінці 2017 року обсяг ринку промисловості досяг 3,7 млрд юанів, збільшившись на 8,8% в річному обчисленні. Передбачається, що в найближчі шість років обсяг ринку китайської індустрії читання електронних книг буде рости з сукупним темпом зростання на 15,7%. Очікується, що до 2023 року обсяг ринку китайської індустрії читання електронних книг перевищить 8,5 млрд юанів.

Як повідомляло видання "Коментарі", американці відправили СМС-повідомлення з космічного супутника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!