Головна Новини HI-tech гаджет У Китаї представили лазерну кепку проти облисіння
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї представили лазерну кепку проти облисіння

"Розумна" кепка Cosbeauty LLLT може стати хорошим рішенням для лисіючих людей

25 березня 2020, 17:41 comments2535
Поділіться публікацією:
У Китаї представили лазерну кепку проти облисіння

Компанія Xiaomi під своєю платформою для краудфандингу розробила лазерну кепку для росту волосся Cosbeauty LLLT. Вона може допомогти запустити здоровий ріст волосся всього за 12 тижнів.

В ковпачку кепки використовуються лазери для запуску волосяних фолікулів у фазу зростання. Кепка також блокує андрогени, які руйнують волосяні фолікули, зв'язуючись з ними. Крім того, на відміну від багатьох пристроїв для росту волосся, які вже є на ринку, лазерна кепка Cosbeauty LLLT має строгу сертифікацію CFDA, а також сертифікацію FDA. Отже, вона повністю відповідає технічним вимогам до медичних пристроїв для росту волосся.

Лазерна кепка йде в комплекті із звичайною чорною бейсболкою. Лазерна кепка кріпиться до основної чорної бейсбольної кепки. Вся конструкція важить 210 г. Кепка оснащена 81 пучком лазерного випромінювання всередині, так що досягається повне покриття шкіри голови.

Кепка в даний час доступна для краудфандингу на Xiaomi Youpin за ціною 211 доларів. Невідомо, чи потрапить вона на міжнародний ринок найближчим часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила рюкзак для ноутбуків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!