Навушники Pixel Buds можуть вийти раніше призначеного терміну

Нові навушники від компанії Google можуть з'явитися на ринку вже цієї весни

Навушники Pixel Buds другого покоління від Google можуть надійти в продаж у США вже найближчим часом. Після проходження Bluetooth SIG і сертифікації бездротової зарядки від бездротового консорціуму WPC в FCC з'явилися нові Pixel Buds. Як повідомив інформаційний портал MySmartPrice, два номери моделей були перераховані FCC - G1007 і G1008. Можливо, що два номери моделей відповідають лівим і правим навушникам або двом об'єднаним навушникам і чохлу для зарядки.

Оскільки справжні бездротові вкладиші вже пройшли через FCC, дуже ймовірно, що вони будуть випущені в США цієї весни, як і обіцяла компанія Google. Нові Pixel Buds були анонсовані на заході Made By Google у жовтні минулого року разом зі смартфонами серії Pixel 4. Вони оснащені спеціальними 12-міліметровими динамічними драйверами і спеціальним чіпом машинного навчання всередині кожного бутона для обробки голосового введення на пристрої.

Коли нові навушники Pixel Buds нарешті надійдуть у продаж, вони будуть доступні в кольорах Oh So Orange, Almost Black, Quint Mint і Clearly White за 179 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google оцифрує десятки тисяч старовинних книг.