Головна Новини HI-tech гаджет Дочірня компанія Samsung представила власні навушники
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочірня компанія Samsung представила власні навушники

Навушники південнокорейської компанії AKG підійдуть для роботи на дому, а також можуть використовуватися спортсменами

31 березня 2020, 17:29 comments2088
Поділіться публікацією:
Дочірня компанія Samsung представила власні навушники

Оскільки багато хто з нас працюює вдома, навушники з шумопоглинанням важливі як ніколи. Справжні бездротові навушники AKG N400 ANC з'явилися в самий останній момент і можуть затьмарити Samsung Galaxy Buds Plus материнської компанії.

Навушники водонепроникні і можуть бути занурені навіть на 30 хвилин, що підтверджується рейтингом IPX. Це більше, ніж може витримати будь-яке покоління Galaxy Buds. Це робить навушники AKG відмінним вибором для спортсменів, оскільки вони підтримують інші обов'язкові функції, такі як Ambient Aware і TalkThru.

Згідно сторінки продукту, один заряд дає 12 годин ігрового часу з включеним шумозаглушенням. Якщо це підтвердиться, у навушників AKG N400 буде кращий час автономної роботи серед бездротових конкурентів. Швидка зарядка і бездротова зарядка Qi підтримуються чохлом. Всього 10 хвилин швидкої зарядки забезпечуют одну годину ігрового часу.

Також є три пари силіконових вушних вкладишів і пара вушних вкладишів з ефектом пам'яті для додаткової оптимізації шумозаглушення. Навушники AKG N400 доступні в чорному, синьому і сріблястому кольорах. На даний момент вони з'явилися лише на веб-сайті Samsung Korea і коштують приблизно 187 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", навушники Pixel Buds можуть вийти раніше призначеного терміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!