Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила подовжувач з операційною системою
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила подовжувач з операційною системою

"Розумний" подовжувач Huawei має дев'ять роз'ємів, один з яких підтримує технологію швидкої зарядки

2 квітня 2020, 10:31 comments1481
Поділіться публікацією:
Китайська компанія представила подовжувач з операційною системою

Компанія Huawei анонсує новий продукт IoT під назвою Huawei HiLink Zhengtai Smart Power Strip з підтримкою швидкої зарядки 22,5 Вт. Він уже призначений для краудфандингу в офіційному інтернет-магазині компанії в Китаї всього за 18 доларів США.

Новий подовжувач від компанії поставляється з 9 роз'ємами, включаючи 3 порти USB, з яких тільки один в пурпурному кольорі підтримує запатентовану технологію швидкої зарядки Huawei 22,5 Вт. Це означає, що цей порт можна використовувати для швидкої зарядки широкого спектру пристроїв Huawei / Honor, таких як Mate 20 Pro, Mate 30, Mate Xs, P30 Pro, Nova 5 Pro, Honor V30, MatePad Pro та інших. Два USB-порти можуть використовуватися для пристроїв, які вимагають малої потужності.

Інші 6 звичайних розеток можна використовувати для підключення різних електронних пристроїв, у тому числі побутової техніки. Крім того, оскільки цей подовжувач має сертифікований модуль Wi-Fi Huawei HiLink і працює під управлінням операційної системи IoT компанії під назвою LiteOS, ним можна керувати за допомогою відповідної програми на смартфоні або планшеті і голосового управління. Таким чином, "не-розумні" побутові прилади можна зробити "розумними", підключивши їх до цього подовжувача, оскільки він поставляється з низкою функцій, включаючи управління живленням, дистанційне переключення з таймером і багато іншого.

З усіма цими характеристиками подовжувач також поставляється з необхідними заходами безпеки, які дозволяють йому витримувати температуру до 850 градусів Цельсія. Коротше кажучи, крім забезпечення електроживлення для електронних продуктів, він також виступає в якості центру для екосистеми "розумного" будинку Huawei HiLink.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei представила власний музичний сервіс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!