Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Samsung представить навушники у формі бобів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung представить навушники у формі бобів

Samsung представить нові навушники, які будуть мати три мікрофони і систему шумозаглушення

7 квітня 2020, 10:43 comments2299
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung представить навушники у формі бобів

Згідно німецькому новинному сайту WinFuture, Samsung, очевидно, планує випустити нову пару справжніх бездротових навушників після випуску Samsung Galaxy Buds +. Вони були випущені ще в лютому, разом з новою серією Samsung Galaxy S20.

Майбутні навушники, очевидно, йдуть з кодовою назвою "Beans" (квасоля). По всій видимості, ця назва була обрана не випадково. Навушники дійсно мають квасолеподібну форму. Вони також здаються досить великими порівняно з Galaxy Buds +, і тепер вони використовують більш відкритий дизайн, на відміну від дизайну навушників, який властивий сучасним бездротовим навушникам Samsung.

Ці навушники у формі бобів повинні знаходитися всередині вушних раковин, хоча невідомо, чи будуть вони такими ж міцними, як навушники більш звичайної форми. Що стосується якості звуку, налаштування двох динаміків повинно бути аналогічне налаштуванню на Samsung Galaxy Buds +. Це означає, що є два звукових блоки для високих і низьких частот, що покращує загальну якість при високій гучності. Термін служби батареї може значно виграти від більшого розміру.

Інші функції повинні включати в себе масив з трьох мікрофонів, який допоможе в шумозаглушенні під час голосових дзвінків. Хоча все ще не ясно, чи буде Samsung Galaxy Buds "Beans" активно придушувати шум чи ні.

Як повідомляло видання "Коментарі", дочірня компанія Samsung представила власні навушники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!