Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представить бюджетний смарт-телевізор
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить бюджетний смарт-телевізор

Компанія Realme має намір почати виробництво не тільки смартфонів і навушників

7 квітня 2020, 13:44 comments1727
Поділіться публікацією:
Китайська компанія представить бюджетний смарт-телевізор

Компанія Realme вже раніше повідомляла про свій намір вийти за рамки виробництва лише смартфонів і зайнятися створенням сучасних технологій. До цих пір це включало кілька пар бездротових навушників і фітнес-групу. Але також молодий бренд планує запустити свій власний телевізор у другому кварталі 2020 року. Завдяки реєстраційним документам BIS (Бюро індійських стандартів) вже є трохи інформації про майбутній смарт-телевізорі Realme TV.

За словами джерела, Realme TV з'явився на веб-сайті BIS. Заявка носить назву "Realme TV 43" з номером моделі JSC55LSQL. Судячи з назви, легко здогадатися, що дана модель буде оснащена 43-дюймовою панеллю. Це не самий великий екран, який мають сучасні Smart TV, але він показує, що Realme буде прагнути до доступного сегменту. Сертифікація була надана 26 лютого 2020 року. У списку тільки одна модель телевізора. Швидше за все, Realme TV буде працювати на Android TV з деякими налаштуваннями, виконаними компанією. Враховуючи список, очікується, що телевізор з'явиться в цьому кварталі.

Крім того, список показує, що панель на Realme TV буде світлодіодною. Цікаво, що пошук за номером моделі на веб-сайті BIS також виявляє інший список (з тим же номером моделі). Це японський бренд Sansui, який виробляє аудіо-відео обладнання. Обидві моделі, схоже, були виготовлені на одному і тому ж заводі в провінції Гуандун, Китай.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представить бюджетний смартфон з потрійною задньою камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!