Головна Новини HI-tech гаджет Смарт-годинники Apple Watch будуть попереджати про панічні атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Смарт-годинники Apple Watch будуть попереджати про панічні атаки

Apple працює над впровадженням нових функцій по контролю за здоров'ям у свої "розумні" годинники

14 квітня 2020, 15:55 comments1737
Поділіться публікацією:
Смарт-годинники Apple Watch будуть попереджати про панічні атаки

"Розумні" годинники від Apple Watch 6 зможуть виявляти підвищений рівень стресу і напади паніки. За повідомленнями XDA-Developers і YouTube EverythingApplePro, Apple працює над поліпшенням своїх майбутніх переносних пристроїв, виявляючи ранні ознаки стресу або паніки за допомогою використання вбудованих датчиків.

Хоча повідомлення про те, що користувач знаходиться на межі панічної атаки, може посилити його занепокоєння, ця інформація може допомогти деяким людям заздалегідь запобігти наслідкам від стресу. У спільному відео XDA-Developers і EverythingApplePro повідомляють, що детектори стресу будуть доступні тільки користувачам з Apple Watch 4 або новіше, тобто ЕКГ може стати ключем до нових функцій.

Apple Watch вже були корисні для контролю дихання і розуміння частоти серцевих скорочень, але останні чутки про Apple Watch 6 говорять про те, що компанія серйозно ставиться до своїх зусиль щодо впровадження більшої кількості інструментів психічного здоров'я для користувачів.

EverythingApplePro також повідомляє, що Apple Watch 6 представить моніторинг сну. Очікується, що він продовжить час автономної роботи, даючи можливість користувачам без проблем використовувати його протягом ночі. Такі чутки кружляли навколо Apple Watch 5.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple покаже, де можна пройти тестування на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!