Головна Новини HI-tech гаджет Японська компанія Casio представила смарт-годинник з оригінальним дизайном
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія Casio представила смарт-годинник з оригінальним дизайном

Новий годинник Casio вийде лімітованою серією та отримає "космічний" дизайн

28 квітня 2020, 16:44 comments3006
Поділіться публікацією:
Японська компанія Casio представила смарт-годинник з оригінальним дизайном

Компанія Casio повертається з новою лімітованою версією своїх годинників G-Shock, в якій є культові елементи дизайну, пов'язані з NASA. За повідомленнями Casio, цей годинник призначений для того, щоб віддати належне космічному агентству, яке говорить, що воно вже зіткнулося з "величезним попитом на свою продукцію. Модель буде доступна найближчим часом. За наявними відомостями, вона буде мати наступні характеристики.

Модель Casio G-Shock DW5600NASA20-7CR має повністю білий дизайн, який відрізняється тільки наявністю значка американського прапора на петлі ремінця, написом "National Aeronautics Space Administration", надрукованим збоку на браслеті, і логотипом c місячним хробаком NASA, який був відновлений для використання під час місячних зусиль космічного агентства Artemis.

isqVhrd0nLCoOiLaQtOmCuQSL.jpg

В доповнення до елементів на передній панелі годинника, модель G-Shock NASA також має зображення Місяця, вигравірувані на задній кришці корпусу. Точно так само зображення Місяця з'являється на цифровому дисплеї, коли він освітлений. Крім дизайну, годинник G-Shock пропонує досить стандартні функції, в тому числі EL-підсвічування з післясвіченням і Flash Alert.

Крім того, годинник також оснащений 12-годинним і 24-годинним форматами часу, багатофункціональним будильником, таймером зворотного відліку і секундоміром 1/100 секунди. Модель водонепроникна до глибини 200 метрів і ударостійка.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-годинник Apple Watch буде попереджати про панічні атаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!