Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Sony представила нові оригінальні навушники
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony представила нові оригінальні навушники

Нові навушники Sony можна використовувати, навіть якщо у вас на голові шолом

30 квітня 2020, 16:19 comments1946
Поділіться публікацією:
Компанія Sony представила нові оригінальні навушники

Компанія Sony є відомим брендом електроніки з продукцією від камер, телевізорів, смартфонів, аудіо-гаджетів і багато чого іншого. Нещодавно компанія випустила аудіо продукцію у своїй країні, Японії, яка включає в себе популярні навушники-вкладиші WH-1000XM3, бездротові навушники WF-XB700 і WI-SP510. Тим не менш, Sony не зупиняється на досягнутому, оскільки працює над випуском ще більшої кількості бездротових навушників, на цей раз маючи на увазі спортсменів і власників шоломів.

Ще в 2019 році Sony подала заявку на патент на дизайн в японське патентне агентство JPO на нові бездротові навушники. Цей патент був нарешті опублікований минулого місяця і містить 9 чорно-білих зображень, а також кольоровий рендеринг нових пристроїв. На жаль, більш дрібні деталі щодо продукту в даний час невідомі, оскільки це патент на зразок. Тим не менш, компанія розкрила короткий опис.

Бездротові навушники призначені для різних видів фізичної активності. Примітно, що опис показав, що навушники можна використовувати під шоломом. Це досягається тим, що навушник залишаються всередині шолома, а область з елементами управління може бути розташована поза ним. Оскільки конструкція повторює форму гачка, вона може проходити через вухо, щоб рівномірно розподілити вагу і не бути занадто важкою з будь-якого боку.

Мікрофон розташований у верхній частині панелі управління, що полегшує прийом викликів і допомагає користувачеві бути більш чутним для співрозмовника. Контрольні "педи" також можуть мати сенсорні елементи управління, з допомогою яких можна зменшити або збільшити гучність, але це всього лише припущення на даний момент.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony запатентувала унікального робота-геймера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!