Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представить преміальний смарт-динамік
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить преміальний смарт-динамік

Новий смарт-динамік Xiaomi буде оснащений металевою сіткою і рядом корисних функцій

21 травня 2020, 01:15 comments1553
Поділіться публікацією:
Китайська компанія представить преміальний смарт-динамік

Компанія Xiaomi домоглася великих успіхів завдяки інтелектуальним колонкам на базі свого віртуального помічника Xiao AI в Китаї. Тепер компанія прагне до подальшого розширення свого портфеля, випустивши новий інтелектуальний динамік 21 травня, тобто вже сьогодні. Про це повідомляється на офіційному акаунті Weibo. У своєму повідомленні про китайську платформу мікроблогів, Xiaomi також оголосила, що поставки інтелектуальних динаміків перевищили 22 мільйони одиниць до теперішнього часу.

У той час як анонс тизера Xiaomi не містив яких-небудь подробиць про підготовлюваний інтелектуальний динамік, в іншому пості Weibo тизер компанії розкрив наявність металевої сітки нового інтелектуального динаміка. Це щось новеньке для інтелектуальних динаміків Xiaomi. Компанія також зазначила підтримку підключення двох інтелектуальних динаміків для забезпечення стереозвуку. Ще один тизер показав верхню частину майбутнього інтелектуального динаміка кнопки відключення звуку, відтворення / паузи і гучності. Світлодіодне світло також можна побачити в тизерах.

Невідомо, що Xiaomi запустить разом з новим "розумним" динаміком. Ціноутворення та ключові характеристики майбутнього інтелектуального динаміка залишаються загадкою. Враховуючи, що запуск відбудеться зовсім скоро, нова інформація стане відома найближчим часом.

Нагадаємо, що віртуальний помічник Xiao AI був представлений в 2018 році разом зі смартфоном Mi Mix 2S. В даний час у своєму третьому поколінні віртуальний помічник Xiao AI поставляється з такими "розумними" домашніми продуктами Xiaomi, як, наприклад, Redmi AI Speaker Play, Xiaomi XiaoAI Mini TV, Redmi Smart Display і Xiaomi Touchscreen Speaker.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представить смартфон з супермощной камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!