Головна Новини HI-tech гаджет Apple планує випустити свої окуляри доповненої реальності в кінці 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple планує випустити свої окуляри доповненої реальності в кінці 2021 року

Для управління Apple Glass користувачі будуть використовувати жести

21 травня 2020, 21:27 comments2126
Поділіться публікацією:
Apple планує випустити свої окуляри доповненої реальності в кінці 2021 року

Відома в усьому світі технологічна компанія Apple планує випустити свої AR-очки доповненої реальності в кінці 2021 року або на початку 2022 року за ціною 499 доларів. Про це повідомили інформатор Джон Проссер на своєму YouTube-каналі Front Page Tech з посиланням на свої внутрішні джерела в компанії Apple.

За інформацією джерела, новий пристрій може отримати назва Apple Glass і буде коштувати 499 доларів. За додаткові гроші виробник зможе встановити в окуляри лінзи за рецептом від офтальмолога.

Дисплеї будуть встановлені в обидві лінзи, а керувати системою можна буде за допомогою жестів. Окуляри доповненої реальності за традицією будуть працювати в екосистемі Apple у зв'язці з iPhone, Apple Watch, AirPods і іншими пристроями компанії.

Серед іншого джерело розповіло, що Apple Glass будуть заряджатись виключно бездротовим способом. За інформацією Проссера, Apple також планує використовувати сенсор LiDAR, як в новому iPad Pro 2020 року і, судячи з чуток, в нових iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max 2020 року, які анонсує в жовтні.

Раніше презентація очок була запланована на осінь 2020 року, але тепер через пандемію коронавіруса дата змістилася на березень 2021 року. Apple планує почати продажу очок в кінці 2021 і на початку 2022 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", реклама AirPods в Києві отримала "золото" премії Shots Awards 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!