Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Google представила смарт-кабель для навушників
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google представила смарт-кабель для навушників

Смарт-кабель Google зможе з великою точністю розпізнавати жести стиснення, ковзання пальців, одиночні і подвійні торкання

22 травня 2020, 01:15 comments2310
Поділіться публікацією:
Компанія Google представила смарт-кабель для навушників

Компанія Google продемонструвала роботу "сенсорного" кабелю для навушників. Подібно до звичайних кнопок, вбудованих в кабель навушників, провід I / O braid керує медіа, гучністю і іншими функціями, з допомогою пінцета і жестів подвійного торкання.

Оснащений системою Helical Sensing Matrix, кабель здатний записувати жести з допомогою дотиків по всій довжині і в будь-якому напрямку. Схожий на простий плетений кабель, I / O braid оточений ємнісними і провідними проводами, в додаток до додавання візуального зворотнього зв'язку до джерел світла, керованого оптоволоконними проводами.

Це дослідницький проект Google. І хоча кабелі втратили місце на ринку мобільного зв'язку, їх можно застосовувати в інших секторах. Одним з основних моментів, що виділяються гігантом, є застосування цієї технології до тканин, таких як "толстовки з капюшоном, які здатні керувати музикою стільникового телефону непомітними дотиками".

4IhRVpcPJ80YHKCAFhicaPXab.gif

В цьому прототипі I / O braid здатний виявляти різні рівні тиску, жести стиснення, ковзання пальців, одиночні і подвійні дотику з великою точністю. 

В описі проекту Google повідомляє, що кабелі точні в 94% жестів, що недостатньо для його подання на ринку. Тим не менш, це багатообіцяючий результат для менш вимогливих додатків, ніж кабелі для навушників.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google популяризувала День вишиванки у всьому світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!