Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Huawei розробляє наручний смарт-годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei розробляє наручний смарт-годинник

Дата запуску і назва нового смарт-годинника Huawei залишаються невідомими

26 травня 2020, 01:15 comments2319
Поділіться публікацією:
Компанія Huawei розробляє наручний смарт-годинник

Китайський телекомунікаційний гігант Huawei, за повідомленнями інтернет-джерел, незабаром може випустити новий наручний смарт-годинник, який увійде в сімейство пристроїв Mate. Досі Huawei використовувала позначення Mate для запуску таких продуктів, як мобільні пристрої, планшети і комп'ютери, і наступним таким електронним пристроєм, який отримав би цей номінал, був би "розумний" годинник.

Останнім часом Huawei робить ставку на назву Watch GT для випуску "розумних" годинників, що може змінитися, якщо цей недавній запис годинника Mate Watch щось буде означати, а не буде просто захисним записом. Назва походить від ряду заявок на товарні знаки, зареєстровані китайською компанією раніше цього місяця. Там можна побачити не тільки вищезазначений годинник Mate Watch, але і інші бренди, такі як Mate X, Mate Pad або Mate Pod.

Годинник Huawei Mate Watch входить в міжнародний рейтинг № 9 і орієнтований на ті пристрої, які входять у категорію "електронні комп'ютери та інші електронні продукти". Huawei, ймовірно, буде чекати запуску нового телефону серії Mate після літа, щоб також анонсувати цей "розумний" годинник, так що цілком можливо, що в найближчі тижні будуть розкриті нові подробиці, якщо цей запуск дійсно планується.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei представила власного голосового помічника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!