Головна Новини HI-tech гаджет Бездротові навушники Apple отримають нову корисну функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Бездротові навушники Apple отримають нову корисну функцію

Смарт-навушники Apple AirPods будуть мати поліпшену систему моніторингу здоров'я

26 травня 2020, 17:42 comments1543
Поділіться публікацією:
Бездротові навушники Apple отримають нову корисну функцію

Компанія Apple може використовувати датчики зовнішнього освітлення в своїх майбутніх навушниках. Таким чином навушники можуть бути використані як частина системи моніторингу здоров'я.

Це стало відомо завдяки звіту видання Digitimes, в якому говориться, що Apple, як очікується, "включить датчики зовнішньої освітленості (ALS) у пристрої наступного покоління AirPods в найближчі роки". Слід уточнити, що під найближчими роками мається на увазі строк до двох років.

У цьому звіті не вказана точна причина, згідно з якою Apple буде використовувати датчики зовнішнього освітлення в майбутніх AirPods, але загальний консенсус полягає в тому, що навушники будуть мати функції відстеження стану здоров'я або біометричного відстеження.

З Apple Watch компанія ще більше розширює свої можливості у сфері охорони здоров'я, і цю чутку про датчики світла в AirPods можна розглядати як частину зосередження уваги на здоров'ї і моніторингу тіла. Наприклад, існує ймовірність того, що датчики світла зможуть контролювати такі речі, як частоту серцевих скорочень або рівень кисню в крові.

Але є кілька речей, яких варто остерігатися. Одною з них є саме Digitimes. Хоча джерела ланцюжка поставок сайту, як правило, мають точну інформацію, раніше вони невірно витлумачили, для чого фактично призначені компоненти, про які повідомляє ресурс. Завжди краще розглядати ці чутки зі здоровою часткою скептицизму.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple планує випустити свої окуляри доповненої реальності в кінці 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!