Головна Новини HI-tech гаджет Дочірня компанія Xiaomi анонсувала свій перший монітор
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочірня компанія Xiaomi анонсувала свій перший монітор

Перший монітор Redmi дешевше аналога від Xiaomi і коштує $70

27 травня 2020, 20:02 comments2091
Поділіться публікацією:
Дочірня компанія Xiaomi анонсувала свій перший монітор

Дочірня компанія китайського бренду Xiaomi під назвою Redmi представила свій перший монітор для офісного і домашнього використання. За словами виробника, низька ціна і тонкі бічні межі монітора роблять його ідеальним для конфігурації з декількох моніторів. Про це повідомили у технологічному виданні DTF.

Монітор Redmi Display 1A отримав плоский IPS-екран з діагоналлю 23,8 дюйма і частотою 60 Гц. Поки що він продається тільки на китайському платформі краудфандингу під назвою Youpin. Покупці почнуть отримувати монітори вже в червні 2020 року.

У виданні стверджують, що виробникові довелося сильно економити на комплектуючих заради зниження вартості пристрою. Наприклад, серед портів в моніторі Redmi Display 1A усього один HDMI і один VGA. Немає навіть популярних роз'єми DisplayPort і для навушників.

Також монітор можна закріпити на стіні, тому що відповідна майданчик VESA не передбачена. Зате підставка дозволяє налаштувати кут нахилу монітора.

На момент публікації виробник заявив ціну 499 юанів, що за сьогоднішнім курсом дорівнює приблизно 70 доларів або близько 1900 гривень. За дизайну Redmi Display 1A дуже схожий на Xiaomi Mi Display 1A за 100 доларів або 2700 гривень.

Як повідомляв портал "Коментарі", Facebook представив додаток голосових дзвінків CatchUp.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!