Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Microsoft оголосила дату виходу гри Age of Empires II: Definitive Edition
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Microsoft оголосила дату виходу гри Age of Empires II: Definitive Edition

Оновлена версія популярної стратегії буде включати ряд нових цивілізацій, компаній і безліч юнітів

21 серпня 2019, 18:06 comments2735
Поділіться публікацією:
Американська компанія Microsoft оголосила дату виходу гри Age of Empires II: Definitive Edition

На виставці Gamescom 2019, компанія Microsoft оголосила про те, що гра Age of Empires II: Definitive Edition вийде на ПК 14 листопада. Всі оригінальні кампанії і доповнення, проходження яких займе більше 200 годин, входять до складу перевидання.

Оновлена версія популярної стратегії в реальному часі буде включати в себе чотири абсолютно нові цивілізації, три нові кампанії і додасть підтримку графіки 4K HD. Коли гра вийде, вона буде доступна в Microsoft, Xbox Game Pass для ПК на Steam.

Але і це не все. Компанія також надає оригінальну версію Age of Empires: Definitive Edition, випущену в минулому році, на всіх вищезазначених платформах за 19,99 доларів.

Крім того, Age of Empires: Definitive Edition підтримує "крос-мережеву" гру між платформами Windows 10 (Microsoft) і Steam.

SIHPTFA0hrnHCaEtaBs9TSROI.jpg

Таким чином, якщо ви вже володієте грою в своїй бібліотеці ігор Windows Store, вам необхідно завантажити безкоштовного, абсолютно нового клієнта, який буде переносити всі наявні у вас ігри, збереження, прогрес і розблоковані досягнення. Тим не менш, деякі речі не будуть передані, такі як рейтинги ELO і прогрес на частково виконаних завданнях.

На сьогоднішній день старий клієнт більше не доступний в Windows Store, що означає, що кожен, хто придбає гру в майбутньому, буде "автоматично завантажувати і отримувати нового клієнта".

Первісна Age of Empires II вийшла в далекому 1999 році, і за нею послідувала HD-версія гри, випущена в Steam в 2013 році. Готова до 4K версія Definitive Edition має побачити світ ще через кілька років геймплея з його високою графікою.

Як повідомляє видання "Коментарі", футбольний симулятор eFootball отримав права на створення кіберверсії чемпіонату Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!