Головна Новини HI-tech ігри Гра The Last of Us 2: розробники розкрили нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра The Last of Us 2: розробники розкрили нові деталі

Розробники The Last of Us 2 випустили щоденник, в якому розповіли про ігровий процес

27 вересня 2019, 14:54 comments2438
Поділіться публікацією:








Гра The Last of Us 2: розробники розкрили нові деталі

Під час State of Play геймери побачили новий трейлер гри The Last of Us 2. У ньому було показано трохи сюжету з геймплеєм і розкрита дата релізу. Тепер же розробники проекту випустили щоденник, в якому розкрили більше деталей про те відео і показали новий ігровий процес.

Дії The Last of Us 2 пройдуть через 25 років після епідемії, яка знищила більшу частину людства. Еллі тепер дев'ятнадцять років і вона живе в містечку Джексон. Вона патрулює околиці і допомагає місцевим жителям.

За ці роки дівчина стала сильнішою: тепер героїня вміє ухилятися від атак, підійматися на високі уступи і атакувати в ближньому бою. Протистояти Еллі будуть вже знайомі люди і варіації клікерів, а також собаки. Останні можуть відчути героїню здалеку, привертаючи увагу патрульних і видаючи місцезнаходження дівчини.


Серед противників з'явиться і новий тип зомбі, який розробники назвали "Тьманником" (Shambler). Вони великі, витривалі і намагаються підібратися якнайближче до Еллі. Також вони можуть вибухати.

Розробники поліпшили систему крафта. На своєму шляху Еллі дізнається про нові методи поліпшень зброї. За словами розробників, за допомогою поліпшень, гравці зможуть адаптувати озброєння під свій стиль гри. До того ж у The Last of Us 2 геймери зможуть потай обминати ворогів, уникаючи сутичок. Для деяких гравців такий шлях здасться самим вигідним, адже противники стали ще небезпечнішими.

Нагадаємо, що The Last of Us 2 вийде вже 21 лютого 2020 року ексклюзивно для PlayStation 4.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Techland показала геймплей гри Dying Light 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!